Wie zijn wij
Van Uden Kaarsen B.V. produceert sinds 1985 een totaal assortiment kaarsen.


De kaarsen die wij produceren worden geleverd aan afnemers zowel binnen als buiten de E.G. die werkzaam zijn in de navolgende marktsegmenten:  • bloemisterij & cadeau sector

  • horeca & partyservice

  • relatiegeschenkenbranche

  • kerkelijke instellingen

Uiteraard leveren wij U een compleet standaard programma uit voorraad. Maar ook voor speciale wensen of private-label verpakkingen bent U bij ons aan het juiste adres. Onze afdeling verkoop informeert U graag hierover.


Verkoop


Onze verkoopmedewerkers verwerken uw bestellingen en kunnen vrijwel meteen de verwachte levertijd aan u doorgeven. Door vergaande automatisering binnen de orderverwerking worden de standaard voorraadartikelen diezelfde dag nog verzonden wat resulteert in een 24 uur levering voor Nederland en België.


Productie


Het hart van ons bedrijf is uiteraard de productie. Binnen de productie worden middels verschillende productieprocessen door onze vakbekwame medewerkers een groot divers aan kaarsen geproduceerd. Ons machinepark is up to date en voorzien van de modernste technieken voor het maken van hoogwaardige kwaliteitsproducten.


Of het nu gaat om 100 of 100.000 kaarsen, alle bestellingen worden snel en correct uitgevoerd.


Flexibiliteit is het sleutelwoord wat binnen de productie dagelijks wordt gebruikt, vandaar ook onze slogan: Van Uden kaarsen, waar kaarsen maken nog steeds een vak is!


Expeditie


Alle bestellingen worden centraal in ons magazijn verzameld en dagelijks verladen door onze transporteurs. Omdat we met vaste transporteurs werken kunnen we u garanderen dat uw bestelling met de grootste zorg wordt behandeld en snel bij u wordt afgeleverd. Uiteraard kunt u ook uw bestelling (laten) afhalen in ons magazijn.