Gratis verzending vanaf €75,-
Online betalen via uw eigen bank
Religieuze kwaliteitskaarsen

Over Kerkkaars

Kerkkaars.nl is een onderdeel van Van Uden Kaarsen. In deze webshop bieden we een uitgebreid assortiment religieuze kaarsen.

Ons assortiment religieuze kaarsen

In onze webshop vindt u kerkkaarsen, dompelkaarsen, devotiekaarsen, devotielichtjes, gelegenheidskaarsen, godslampolie, graflichten, noveenkaarsen en meer. Alle bestellingen vanaf €75 worden binnen Nederland gratis verzonden.

Verzending van uw bestelling

Let op! Het is momenteel enorm druk. De levering van je bestelling kan langer duren dan je van ons gewend bent!

Veel artikelen uit onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar, toch kan het zijn dat een artikel niet op voorraad is. Zodra de order is verwerkt en verstuurd ontvangt u een mail met de daarbij behorende track & trace link.

kerkkaars religieuze kaarsenOver Van Uden Kaarsen

Van Uden Kaarsen produceert en levert een totaalassortiment kaarsen voor verschillende marktsegmenten. In deze kaarsenfabriek worden sinds 1985 kaarsen gemaakt voor de horeca, bloemen- en plantenbranche, relatiegeschenkenbranche en dus ook voor kerkelijk gebruik.

Prijs-kwaliteitverhouding

Van Uden Kaarsen begon als een kleine kaarsenfabriek in Schijndel, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Er wordt altijd gezocht naar de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Zo zijn alle kaarsen van Van Uden Kaarsen en Kerkkaars.nl van uitzonderlijk hoge kwaliteit, maar toch scherp geprijsd doordat het productieproces zeer efficiënt is ingericht.

Naar Van Uden Kaarsen