Gratis verzending vanaf €75,-
Online betalen via uw eigen bank
Religieuze kwaliteitskaarsen
Hosties Klantscore 9.1 uit 10—Spotgoedkoop
gebaseerd op 1429 beoordelingen.

Hosties

St. Michael hosties. Kwaliteit sinds 1844, handgebakken.

Hosties

Sint Michael Hosties

Op Kerkkaars.nl kunt u Sint Michael hosties bestellen. Deze hosties staan als sinds 1844 voor handgebakken kwaliteit. Deze hosties worden op een ambachtelijke manier van bloem en water gemaakt.

Hosties van hoge kwaliteit

Bestel via Kerkkaars.nl hostie van hoge kwaliteit. Deze hosties worden al meer dan 170 jaar gebakken in de Sint Michael Hostiebakkerij in Sint-Michielsgestel. In deze hostiebakkerij worden jaarlijks tussen de dertig en veertig miljoen onbeperkt houdbare hosties gebakken en vervolgens over de hele wereld verspreid. Deze hosties zijn dus ook beschikbaar via Kerkkaars.nl. Zo kunt u uw religieuze kaarsen en hosties gemakkelijk op één plek bestellen.

Onbeperkt houdbare hosties

De hosties van de Sint Michael Hostiebakkerij worden geleverd in een luchtdichte verpakking, waardoor ze onbeperkt houdbaar zijn. Grote hoeveelheden tegelijk inkopen is dus geen enkel probleem voor de houdbaarheid van uw hosties.

Hosties op Kerkkaars.nl

Op Kerkkaars.nl vindt u twee verschillende formaten bruine hosties. De ene koker bevat 50 hosties met een doorsnede van 93 mm, de andere koker bevat 650 hosties met een doorsnede van 33 mm.

Hostiebakkerij Sint Michaël in Sint-Michielsgestel

De hostiebakkerij geeft volwassenen met een beperking een zinvolle dagbesteding. Onder begeleiding bakken zij hier hosties voor kerken over de hele wereld.

Wat is een hostie?

Binnen de Rooms-Katholieke kerk worden rondje schijfjes van ongedesemd tarwebrood uitgedeeld tijdens de eucharistie. Het woord hostie komt het van het Latijnse hostia, wat offer betekent. De hostie staat symbool voor het lichaam van Christus.

Hosties bestellen

Bestel uw hosties gemakkelijk en snel via Kerkkaars.nl. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering van uw product.